El dijous 5 de febrer, a El 300 del Born, parlem del bacallà en el marc del Cicle Cuina 1714
Bacallà
El bacallà és un dels peixos més consumits a Catalunya des de temps immemorials. Té la particularitat que ha passat de ser un menjar de pobres a un menjar de rics, i, per la peculiar manera de conservar-lo, ha donat origen a les bacallaneries, establiments especialitzats en la venda d’aquest peix.
El dijous 5 de febrer, en el MARC del Cicle Cuina 1714, el gastrònom Francesc Murgadas i els responsables de Perelló Bacallaners de Barcelona ens revelaran tots els secrets, biològics i culinaris, d’aquest peix. Com cuinar-lo, com conservar-lo, com triar-lo i on trobar-ne seran algunes de les preguntes que obtindran resposta, a partir de les 19 h, a l’espai 300 de Moritz Barcelona, al Born Centre Cultural de la Ciutat Comtal.
A més, tots els assistents tindreu l’oportunitat de degustar el bacallà de Perelló Bacallaners mentre escolteu les explicacions detallades sobre el peix.
El dijous 5 de febrer, en el MARC del Cicle Cuina 1714, el gastrònom Francesc Murgadas i els responsables de Perelló Bacallaners de Barcelona ens revelaran tots els secrets, biològics i culinaris, d’aquest peix. Com cuinar-lo, com conservar-lo, com triar-lo i on trobar-ne seran algunes de les preguntes que obtindran resposta, a partir de les 19 h, a l’espai 300 de Moritz Barcelona, al Born Centre Cultural de la Ciutat Comtal.
A més, tots els assistents tindreu l’oportunitat de degustar el bacallà de Perelló Bacallaners mentre escolteu les explicacions detallades sobre el peix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario