El dijous 5 de febrer, a El 300 del Born, parlem del bacallà en el marc del Cicle Cuina 1714

Bacallà
El bacallà és un dels peixos més consumits a Catalunya des de temps immemorials. Té la particularitat que ha passat de ser un menjar de pobres a un menjar de rics, i, per la peculiar manera de conservar-lo, ha donat origen a les bacallaneries, establiments especialitzats en la venda d’aquest peix.
El dijous 5 de febrer, en el MARC
del Cicle Cuina 1714, el gastrònom Francesc Murgadas i els responsables de Perelló Bacallaners de Barcelona ens revelaran tots els secrets, biològics i culinaris, d’aquest peix. Com cuinar-lo, com conservar-lo, com triar-lo i on trobar-ne seran algunes de les preguntes que obtindran resposta, a partir de les 19 h, a l’espai 300 de Moritz Barcelona, al Born Centre Cultural de la Ciutat Comtal.
A més, tots els assistents tindreu l’oportunitat de degustar el bacallà de Perelló Bacallaners mentre escolteu les explicacions detallades sobre el peix.
El dijous 5 de febrer, en el MARC
del Cicle Cuina 1714, el gastrònom Francesc Murgadas i els responsables de Perelló Bacallaners de Barcelona ens revelaran tots els secrets, biològics i culinaris, d’aquest peix. Com cuinar-lo, com conservar-lo, com triar-lo i on trobar-ne seran algunes de les preguntes que obtindran resposta, a partir de les 19 h, a l’espai 300 de Moritz Barcelona, al Born Centre Cultural de la Ciutat Comtal.A més, tots els assistents tindreu l’oportunitat de degustar el bacallà de Perelló Bacallaners mentre escolteu les explicacions detallades sobre el peix.
No hay comentarios:
Publicar un comentario