sensacions

som sensacions
olorem,degustem, escoltem,toquem

miércoles, 4 de marzo de 2015

CALÇOTS

La paraula calçotada ens inspira reunió d' amics, una bona brassa, un bon vi.... i unes agradables converses.

Ara es el temps dels calçots i no podem oblidar la salsa típica per aquesta menja tan espècial.


Salsa de calçots


300 gr. ametlles
100 gr. avellanes
1k ½ tomàquet de pera
4 c d’ alls escalivats
2 nyores o la seva polpa
1l ½  d’ oli
Sal, vinagre de xeres.

  

    Engeguem el forn a 200 graus

  Remullem els tomaques i els posem juntament amb els alls   al forn per tal d’ escalivar-los aproximadament uns 45 m

  Triturem l’ ametlla i l’ avellana i incorporem els tomàquets pelats i la polpa dels alls juntament amb la  nyora  i un xic de julivert

  Un cop tot junt hi anirem incorporant l’ oli molt        suaument per tal que vagi emulsionant.
     
    Ho rectificarem de sal i hi incorporarem el vinagre






No hay comentarios:

Publicar un comentario